다문화주의에서 살면서 각국의 음식을 접하지만
제가 가장 맛있고 건강식이라고 생각하는 음식 중의 하나가
필리핀 음식, 일명하여 "아도보" 라는 닭다리 음식인데
남녀노소를 불문하고 아주 손쉽게 요리할 수 있어서 소개합니다.

(I often happen to taste many different foods in the society of Multiculturalism.
May I introduce the Philippine Food called "Adorbo"? I think it is a tasty and healthy food.
"Adorbo" can be cooked easily by any one beyond the age(young or old) or sex(female or male).)

재료(Ingredients)
닭다리(Drumsticks) 10 피스(Pieces)
식초(Vinegar) 2컵(Cups)
일본간장(Soy Sauce) 2컵(Cups)
양파(Onion) 중간 크기 이상 1개(Medium to Large, Whole Onion): 다집니다(Chopped finely)
마늘(Garlic) 6-8쪽(6-8 Cloves): 다집니다(Chopped finely)
생강(Ginger) 중간 두께 5 쪽(5 Slices of Medium Thickness ): 다집니다(Chopped finely)

요리 방법(Cooking Method)
위의 재료를 2-3시간 잰 후
높은 온도에서 끓인 후
낮은 온도에서 서서히 1시간 정도 끓이며 졸입니다.

(Marinate the above ingredients for 2-3 hours,
Boil them on a stove on a high temperature,
Then simmer them on a stove on a low temperature
until the juice is reduced for approximately 1 hour.)

이상의 요리 방법은 어느 문헌에도 나와 있지 않은 저만의 요리 기법입니다.
혹시 요리의 시행 과정에서 공유하고 싶은 사항이 있으시면 글을 올려 주십시요.
감사합니다.

(The above cooking method is created by me and not in any cook books.
If you have any suggestions in the process of a trial in cooking this,
please reply with the details. Then we can share the experiences together. Thank you.)








* 관리자님에 의해서 게시물 복사되었습니다 (2005-09-30 09:31)